Στο Παρκέ Ξανά …!

Και όμως έφτασε η ώρα που επιστρέψαμε – έστω και δειλά – στο παρκέ. Η άδεια δόθηκε από την κυβέρνηση και οι αθλητές, όπως και οι σύλλογοι, μην αντέχοντας άλλο από τον αποκλεισμό τους από τον αθλητισμό και το σπορ που αγαπούνε, επέστρεψαν στο παρκέ.

Όλοι μα όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι. Από τον μικρότερο αθλητή στον κάθε προπονητή και μέχρι τον κάθε παράγοντα των συλλόγων και όλους αυτούς που τους περιστοιχίζουν, όλοι προσπαθούμε να βρούμε και πάλι τα πατήματά μας. Να ξαναμάθουμε να περπατάμε για να μπορούμε αύριο – μεθαύριο να ξανατρέξουμε αυτό που αγαπάμε, αυτό που στερηθήκαμε, αυτό που λατρεύουμε να κάνουμε.

Δεν θα είμαστε εδώ για να ρίξουμε ευθύνες σε κανέναν από το δικό μας μετερίζι. Θα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να  επανεκκινήσει το μπασκετάκι μας. Για να ξανακούσουμε τον χτύπο της “σπυριάρας” μπάλας στο πάτωμα, τις φωνές των παιδιών μας (μικρών και μεγάλων) να κάνουν αντίλαλο μέσα στους τοίχους των γυμναστηρίων και όταν φτάσει η στιγμή να μπορούμε να υποδεχθούμε αντιπάλους στα αποδυτήρια και αργότερα φιλάθλους στις κερκίδες.

Είναι όλα αυτά που μας έλλειψαν και για τα οποία θα πρέπει να φροντίσουμε να μην μας ξανά λείψουν. Υπεύθυνα θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες έτσι ώστε να μην μας ξαναπάρουν αυτήν την χαρά. Και φυσικά είναι η ευκαιρία να μάθουμε να την σεβόμαστε και να την εκτιμούμε, να την απολαμβάνουμε και την ζούμε σε κάθε της φάση και στιγμή. Κάθε λεπτό προπόνησης, κάθε λεπτό αγώνα, κάθε λεπτό συμμετοχής από οποιοδήποτε πόστο.  Σαν αθλητές, σαν προπονητές, φροντιστές, διαιτητές, παράγοντες, γονείς, φίλαθλοι, οπαδοί.

Το τμήμα μπάσκετ του Βαφύρα μας άνοιξε και πάλι τις πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα. Όλοι οι αθλητές του μπορούν και επιστρέφουν στις προπονήσεις. Η ομορφιά επανέρχεται στην καθημερινότητά μας και αυτή την φορά είμαστε σίγουροι πως θα την εκτιμήσουμε αλλά και θα την χαρούμε όπως της αρμόζει.

Τα τμήματά μας από χθες Τετάρτη 19 Μαΐου λειτουργούν ξανά. Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε απευθυνθείτε στο διαθέσιμο τηλεφωνικό αριθμό, όπως αυτός φαίνεται στο site μας.

Leave a Reply