Ο Βαφύρας σε Αναζήτηση (Εξωγηπεδικών) Συνεργατών

Posted on 13 Σεπτεμβρίου 2014 in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΓΑΣ) Βαφύρας είναι μία “ιδέα” που γεννήθηκε το 2000 και πήρε “σάρκα και οστά” το 2010. Το σκεπτικό ήταν να απευθυνθεί (καταρχήν) με αθλητικά  τμήματα μπάσκετ, βόλεϊ και ρυθμικής γυμναστικής, γεωγραφικά στον πρώην Καlogoποδιστριακό Δήμο Δίου (νομού Πιερίας) που συμπεριλαμβάνει τα δημοτικά διαμερίσματα Νέας Εφέσο, Κονταριώτισσα, Άγιο Σπυρίδωνα, Βροντού, Καρίτσα, Δίον και οικισμό Πλατανάκια. Δηλαδή σε ένα κοινό περίπου 11.000 ανθρώπων που δεν είχαν άμεση επαφή με τα αθλήματα αυτά μέσω κάποιου άλλου συλλόγου στην περιοχή. Το μοναδικό τμήμα μπάσκετ που υπήρχε τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή, ήταν αυτό του Μακεδονικού Νέας Εφέσου.

Οι συνθήκες όμως τώρα είναι ιδανικές για να λειτουργεί ένας σύλλογος πέρα από τοπικιστικές στενοκεφαλιές, καθώς το στολίδι ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ στον Άγιο Σπυρίδωνα μπορεί να δώσει (και δίνει) την απαιτούμενη ώθηση σε μία τέτοια προσπάθεια.Όνειρο αυτών που ηγούνται της προσπάθειας τώρα είναι να δουν τον σύλλογο να γίνετε πόλος έλξης για τους νέους της περιοχής μας που θέλουν να ασχοληθούν με αυτά τα κομμάτια του αθλητισμού. Αλλά να γίνει και το καμάρι όλων των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής (και όχι μόνο) μικρών και μεγάλων.

Στην προσπάθειά τους λοιπόν να γνωρίσουν σε όλους το σύλλογο και  να μεγαλώσουν το μέγεθός του οι διοικούντες αντιλήφθηκαν πως χρειάζονται να ενεργοποιήσουν διάφορες εξωγηπεδικές συνεργασίες για την προβολή του συλλόγου. Δυστυχώς όμως όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί τον καιρό αυτό στην οικονομία μας. Άρα οι οικονομικές απαιτήσεις των επαγγελματιών στους τομείς αυτούς είναι ολοφάνερο πως δεν μπορούν να καλυφθούν (τουλάχιστον ακόμα) από έναν ερασιτεχνικό σύλλογο πραγματικής ζωής 3 χρόνων.

Για τον λόγο αυτό γίνεται ανοιχτή πρόσκληση εθελοντισμού (τουλάχιστον για την αρχή) σε ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν και να προβάλουν τις δυνατότητες τους, αναλαμβάνοντας κομμάτια της λειτουργίας του συλλόγου όπως τα τμήματα επικοινωνίας, “μάρκετινγκ”, δημοσιογραφίας – ενημέρωσης, φωτογραφίας, βιντεοσκοπίσεων και ότι άλλο θα μπορούσε να φανεί κατά την γνώμη τους χρήσιμο στην καλύτερη λειτουργία και προβολή του συλλόγου αλλά και στη προβολή των δικών τους δυνατοτήτων.

Με τον τρόπο αυτό υπάρχει η πίστη πως και ο σύλλογος μπορεί να βγει σαφέστατα κερδισμένος, αλλά και όσοι θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή καθώς μπορούν να είναι δυνατές προσπάθειες που θα προστεθούν στο επαγγελματικό βιογραφικό του κάθε ενός που θα “συνεργαστεί” με τον ΒΑΦΥΡΑ.

Η πρόσκληση είναι ΑΝΟΙΧΤΗ  για όλους και περιμένουμε τις δηλώσεις ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο 6947 400 134 και μέσω μηνύματος στο www.facebook.com/basketball.vafiras.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *