Απρ
11

Όλα ή Τίποτα…

Ίσως ο τίτλος στο άρθρο να ακούγεται κάπως, αλλά πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο τρίτος αγώνας της σειράς των ημιτελικών των play off; Μετά την ήττα του Βαφύρα μας στον δεύτερο αγώνα της σειράς  από τον ΑΟΚ στην Γουμένισσα, έχει μείνει μόνο μία ευκαιρία και για τις δύο ομάδες για να πάρουν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Και αυτή η ευκαιρία είναι ο τρίτος και τελευταίος αγώνας των ημιτελικών που θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου στις 6:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Όλα (δηλαδή η άνοδος) ή τίποτα (δηλαδή τίποτα) είναι ο αγώνας και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εξιτάρει τους παίκτες μας, το πιθανό άγχος να γίνει δημιουργικό και να βρεθεί μέσα από αυτό η απαιτούμενη ενέργεια και διάθεση για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Έχοντας απέναντι έναν τόσο έμπειρο και ικανό αντίπαλο, δεν υπάρχουν περιθώρια για τίποτα άλλο πέρα από την απόλυτη συγκέντρωση για την επίτευξη του στόχου. Και εμείς οι από έξω μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτό.

Φυσικά και πρέπει όλοι εμείς οι φίλοι της ομάδας να είμαστε εκεί παρόντες, να υποστηρίξουμε και να σπρώξουμε τους παίκτες μας προς αυτή την κατεύθυνση. Να γίνουμε ο έκτος παίκτης της ομάδας στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Βαφύρα μας, σε ένα παιχνίδι που το θέαμα θα είναι υψηλού επιπέδου όπως αποδείχθηκε στα δύο προηγούμενα. Για να μπορούμε να λέμε πως ήμασταν και εμείς εκεί … πως δώσαμε και εμείς ότι είχαμε στον αγώνα της ομάδας μας …

Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε;


Αρέσει σε %d bloggers: