Ιαν
13

Τελικά … δεν ήρθε η Γουμένισσα.

Την νίκη και τους δύο βαθμούς άνευ αγώνα πήρε η ομάδα των ανδρών μας χθες το απόγευμα. Όλοι ήμασταν εκεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Περιμέναμε να δούμε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Βαφύρα μας και του ΑΟΚ Γουμένισσας, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Και δεν υπήρξε και καμία ενημέρωση σχετικά, ούτε προς την ομάδα μας αλλά ούτε και προς τους διαιτητές. Οι τελευταίοι μετά το πέρας του χρόνου αναμονής που ορίζει ο κανονισμός διεξαγωγής πρωταθλημάτων, έκλεισαν το φύλλο αγώνος με νικητή την ομάδα μας με σκορ 20-0 και μηδενισμού του ΑΟΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει τον Βαφύρα μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και μάλιστα με σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στην Γουμένισσα, καθώς και υπάρχει πλέον διαφορά 2 βαθμών (ή 2 νικών) λόγω του μηδενισμού, αλλά και με την διαφορά των 14 πόντων από τον πρώτο αγώνα και την νίκη της Γουμένισσας να καλύπτεται.

Δεν έχουμε μάθει ακόμα τον λόγο που η ομάδα του ΑΟΚ δεν ήρθε για το παιχνίδι. Σίγουρα θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Ελπίζουμε μόνο να μην είναι για κάποιον άσχημο λόγο.


Αρέσει σε %d bloggers: