Ιούλ
1

Πλέον και επίσημα !!!

Έγινε και επίσημο πλέον μετά την χθεσινή απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην ομάδα μας. Πρωταθλητής της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι ο ΒΑΦΥΡΑΣ μας. Μία απονομή που έγινε στο σπίτι μας, στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Και μάλιστα στην Γιορτή Λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας που συνδιοργάνωσε η Ένωση με τον Βαφύρα μας.

Ήταν μία πολύ όμορφη γιορτή για την οποία θα μιλήσουμε όμως σε επόμενο άρθρο μας. Προς το παρόν εκεί που θα σταθούμε είναι η απονομή του κυπέλλου στην ομάδα, των μεταλλίων και των διπλωμάτων στους αθλητές μας τον προπονητή μας και τον πρόεδρο της ομάδας.

 

Η ομάδα μας εμφανίστηκε στο κλειστό πραγματικά σαν αυτό που είναι, μία οικογένεια. Οι παίκτες μας που είναι οικογενειάρχες βρέθηκαν στο παρκέ με τα παιδιά τους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επιβράβευση της επιτυχίας τους.

Την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ κύριος Παπαγιαννούλης.

Από την απονομή δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους έλλειπαν οι αθλητές μας: Γιώργος Καραμπατάκης, Μιχάλης Αραμπατζής, Χρήστος Σαραπτσής και Ηλίας Κουμαντζιάς.

Και για να θυμίσουμε ακόμη μία φορά όσους συμμετείχαν στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΘΛΗΤΕΣ:
Μπατζάκης Ιωάννης  (Αρχηγός)
Γερομιχαλός Αθανάσιος
Ευαγγελόπουλος Νικόλαος
Καραμπατάκης Γεώργιος
Σιώκας Γεώργιος
Βαρβούτης Ιωάννης
Σαραπτσής Χρήστος
Σκέντος Γεώργιος
Αραμπατζής Μιχαήλ
Κυπαρίσσης Αλέξανδρος
Ντακαρέλας Ελευθέριος
Παπακώστας Παρασκευάς
Ναβροζίδης Ελευθέριος
Τζιώλης Χριστόδουλος
Παπαστεργίου Ραφαήλ
Κουμαντζιάς Ηλίας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μιχάλης Σαραπτσής

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χατζημπαλίδης Ιωάννης

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την απονομή και όχι μόνο. Βασική πηγή των φωτογραφιών είναι α) το sportorama.gr και  β) ο δημοσιογράφος κύριος Νίκος Κολίτσης που τους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους και την κάλυψη της γιορτής.


Αρέσει σε %d bloggers: