Ιαν
31

Παίζουμε όλοι το ΣΚ.

Αγωνιστική «έξαρση» θα έχουμε από εδώ και στο εξής στον σύλλογο τα Σαββατοκύριακα, καθώς ακόμα ένα τμήμα μας θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το νέο τμήμα που ξεκινά αύριο (1 Φεβρουαρίου) στις  12:00 το πρωί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις,  είναι το προμίνι, δηλαδή αθλητές μας που είναι γεννημένοι το 2007 και έπειτα. Συμμετέχουν στο επίσημο τουρνουά της ΕΚΑΣΚΕΜ και πρώτος τους αντίπαλος θα είναι η Αναγέννηση Λιτοχώρου. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τον αγώνα των ανδρών που ταξιδεύουν στην Νάουσα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ζαφειράκη. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ και θα γίνει στις 8:30 το βράδυ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα κλείσει την Κυριακή το πρωί στις 12:00 με το παιχνίδι των παίδων μας στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ». Τα αγόρια μας θα υποδεχθούν το αντίστοιχο τμήμα της ΑΓΕΠ για το πρωτάθλημα του Α΄ ομίλου παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ.

Γεμάτο αγώνες το πρόγραμμα της ομάδας για το Σαββατοκύριακο. Το μπάσκετ σε όλο του το ηλικιακό εύρος. Θα  το χαρούμε λοιπόν και αυτό το διήμερο και θα καμαρώσουμε τους αθλητές μας και τα παιδιά μας να συμμετέχουν.


Αρέσει σε %d bloggers: