Αυγ
23

Ο Γιώργος Αλεξιάδης στον Βαφύρα μας!

Σε ενίσχυση του προπονητικού τιμ προχώρησε ο Βαφύρας μας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον coach Γιώργο Αλεξιάδη. Ο coach Αλεξιάδης είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσ/νικης Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί ως head coach στην ομάδα μπάσκετ του Κορινού, ενώ διατηρεί τμήματα ακαδημιών στην ίδια περιοχή. Έχει πολύ μεγάλη  επαγγελματική εμπειρία ως προπονητής -γυμναστής (personal trainer), με έμφαση στις αναπτυξιακές ηλικίες (δημοτικό γυμνάσιο λύκειο) σε θέματα φυσικής κατάστασης-διατροφής-προετοιμασία αθλητών.  Συνεργάτης ιδιωτικών γυμναστηρίων εντός και εκτός Κατερίνης. πατέρας 2 παιδιών, εθελοντής αιμοδότης – διασώστης. ΣΛΟΓΚΑΝ -ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ «Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση, γινόμαστε πρώτα καλύτεροι εμείς και αλλάζουμε τον κόσμο γύρω μας,το αποτέλεσμα …..σίγουρο».

Στον Βαφύρα μας έρχεται για να αναλάβει τμήματα ακαδημιών, και assistant coach δίπλα στον coach Μιχάλη Σαραπτσή στο τμήμα των ανδρών. Παράλληλα θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης όλων των αθλητών του συλλόγου μας, καθώς και την ενημέρωση και την καθοδήγηση στα θέματα διατροφής και υγείας.

Η σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου: «Το ΔΣ του Βαφύρα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του coach Γιώργο Αλεξιάδη στην οικογένεια του συλλόγου μας. Έχουμε πειστεί πως οι γνώσεις του τόσο σε θέματα μπάσκετ όσο και σε θέματα εκγύμνασης, υγείας και διατροφής, μπορούν να μας βοηθήσουν να ανέβουμε επίπεδο στο θέμα των παροχών του συλλόγου προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του καθώς και στις οικογένειές τους«.


Αρέσει σε %d bloggers: