Μαρ
9

Κλείδωσαν τα play off!!!

Κλείδωσε απόψε η συμμετοχή του Βαφύρα μας στα play off του πρωταθλήματος, που θα καθορίσουν ποιες ομάδες θα καταφέρουν να ανέβουν στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι παίκτες μας κέρδισαν άνετα απόψε στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλλικού (Καμπάνη) τους Ατρόμητους Νέας Σάντας με σκορ 44-88 (double score).

Το παιχνίδι έγειρε πολύ νωρίς προς την πλευρά του Βαφύρα μας, καθώς οι παίκτες μας παρουσιάστηκαν στο γήπεδο πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Αυτό έφερε με το ξεκίνημα ένα γρήγορο 0-11 πριν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να σκοράρουν για πρώτη φορά.  Το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 8-26.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο ο κόουτς Σαραπτσής ξεκίνησε το εκτεταμένο rotation, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες μας να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς από ότι φάνηκε ξεκίνησε έτσι και την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι τη κανονικής διάρκειας αλλά και τα play off. Κάποια σχήματα λειτούργησαν ικανοποιητικά και κάποια όχι τόσο. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας κατάφεραν να μεγαλώνουν περισσότερο την διαφορά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 20-44.

Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, η ομάδα μας ξεκίνησε με την πεντάδα που ξεκίνησε και το παιχνίδι. Καταπληκτική απόδοση και η διαφορά έφτασε σε υψηλά επίπεδα από νωρίς. Αλλαγές έγιναν καθώς ξεκίνησε και πάλι το rotation, που αυτή τη φορά έδειξε να είναι αποτελεσματικότερο. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με την διαφορά να έχει φτάσει τους 44 πόντους και τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει 27-71.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι παίκτες που έχουν πάρει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αποσύρθηκαν από νωρίς στον πάγκο και έτσι τα υπόλοιπα παιδιά μας βρήκαν χώρο και χρόνο στο παιχνίδι. Το επιμέρους 17-17 του τέταρτου δεκαλέπτου διατήρησε την διαφορά των 44 πόντων μέχρι το τέλος και το τελικό 44-88 είναι αυτό που κλείδωσε την συμμετοχή του Βαφύρα μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Διατητές: Τσοχαταρίδης – Καψίδης.

Δεκάλεπτα: 8-26, 20-44, 27-71, 44-88.

ΑΟ Οι Ατρόμητοι Παντελεήμων Νέας Σάντας (Λαδάς): Ζάλτος 7 (1), Βέττης 4, Καζαντζίδης 2, Βλαχόπουλος 8, Δαγκλιάρης 2, Πανταζής 3 (1), Τριανταφυλλίδης, Κεσώφ 2, Αράπογλου 4, Ναρλίδης 12.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής Χ. 9 (1), Αραμπατζής 3, Ευαγγελόπουλος 16, Ναβροζίδης, Μπατζάκης 9 (1), Τζιόλης 2, Σιώκας 6, Βαρβούτης 19, Ντακαρέλας 4, Γερομιχαλός 20 (6), Παπακώστας.


Αρέσει σε %d bloggers: