Ιούν
7

Και μετά;

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ από τους άντρες μας. Από τότε μεσολάβησαν η έκδοση του περιοδικού της ομάδας μας (που διανεμήθηκε και από ότι φάνηκε άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων), οι εκλογές αλλά και οι επαναληπτικές εκλογές και πολλά φιλικά παιχνίδια για τα παιδιά των ακαδημιών μας.

Όμως μέχρι τώρα δεν βγήκε προς τα έξω κάτι ουσιαστικό σχετικά με το αύριο της ανδρικής ομάδας. Όπως και να έχει η Α΄ κατηγορία είναι άλλου επιπέδου. Αν μη τι άλλο θα πρέπει να έχουν τεθεί μέχρι τώρα οι αρχικοί στόχοι για την νέα σεζόν καθώς και να ερευνώνται οι τρόποι με τους οποίους θα επιτευχθούν. Απλά πράγματα δηλαδή…

Φυσικά και δεν είναι απλά πράγματα. Η ομάδα έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση και παλιότερα. Η εμπειρία είναι πολύτιμη σαν γνώση. Οι αρμόδιοι μέσα στην διοίκηση πλέον έχουν αρχίσει έντονα να διαλαλούν πως ο στόχος για την νέα σεζόν δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Πράγμα διόλου εύκολο αφού οι δύο κατηγορίες έχουν μεγάλη διαφορά επιπέδου.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Καταρχήν ρόστερ. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει γρήγορα ποιος μένει και ποιος φεύγει. Να διαπιστωθούν τα κενά και οι αδυναμίες έτσι ώστε να γίνει η προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες που θα τα καλύψουν.

Τι φαίνεται να συμβαίνει ως τώρα;

Σίγουρο και τελειωμένο δεν είναι τίποτα μέχρι τώρα. Ίσως το περισσότερο σίγουρο να είναι η παρουσία του κόουτς Σαραπτσή για μία ακόμη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Όσον αφορά τους παίκτες φαίνεται να είναι σε πολύ καλό δρόμο όλες οι ανανεώσεις συνεργασιών σχεδόν με όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στον περσινή φανταστική πορεία. Αλλά αυτό μένει να ανακοινωθεί.

Όσον αφορά την ενίσχυση φαίνεται να είναι πολύ κοντά η συμφωνία με έναν παίκτη ρακέτας, χωρίς βέβαια να έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι τώρα. Όμως τίποτα παραπάνω δεν ακούγεται έντονα μέχρι τώρα. Επίσης εμφανής είναι η προσπάθεια ενίσχυσης του προπονητικού τιμ με κάποιον που θα μπορεί να προσφέρει και στους άνδρες, αλλά και στις ακαδημίες.

Από εκεί και ύστερα έχει γίνει γνωστό πως η ομάδα θα χρειαστεί επιπλέον τουλάχιστον δύο παίκτες (τρεις δηλαδή σύνολο) τουλάχιστον. Βέβαια η αγορά του νομού Πιερίας δεν είναι εύκολη και οι παίκτες ιδικά στις καλές ηλικίες βρίσκονται πολύ δύσκολα. Αυτό μάλλον θα πρέπει να κάνει το Δ.Σ. να πιεστεί αλλά και να βιαστεί.

Όπως και να έχει όλοι είμαστε σε αναμονή, περιμένοντας τις εξελίξεις. Ελπίζουμε οι εξελίξεις και οι ανακοινώνεις να έρθουν σύντομα και να είναι όσο το δυνατόν πιο θετικές γίνεται.


Αρέσει σε %d bloggers: