Φεβ
1

Και αύριο στον Κολινδρό …

Μετά την προχθεσινή ήττα στην Σκύδρα οι άνδρες μας καλούνται να παίξουν και πάλι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στον Κολινδρό όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Α.Σ.

Η ομάδα μας χρειάζεται να επανέλθει γρήγορα και να μην σταθεί στον προηγούμενο αγώνα, αν θέλει να συνεχίσει να κοιτά με αξιώσεις μία από τις τέσσερις θέσεις των πλέι οφ. Πρέπει να συγκεντρωθεί και να αντιμετωπίσει και αυτό το παιχνίδι σαν να μην υπάρχει αύριο. Μπορεί ο Κολινδρός να βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα, δεν παύει όμως να είναι μία αξιόμαχη ομάδα και ο αγώνας είναι στα πλαίσια αυτού του πρωταθλήματος, όπου οι έδρες έχουν φέτος την τιμητική τους.

Οι παίκτες μας και ο προπονητής μας γνωρίζουν πολύ καλά, πως είναι ένας ακόμα αγώνας που πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με συγκέντρωση και αγωνιστικό πάθος, αν θέλουν να διεκδικήσουν την νίκη. Η δεύτερη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Βαφύρας μας, είναι μία θέση που την διεκδικούν άμεσα άλλες έξι ομάδες και αυτό από μόνο του δεν επιτρέπει κανένα στραβοπάτημα στο εξής.

Στα αγωνιστικά τώρα η συμμετοχή του Γερομιχαλού είναι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο. Επίσης δεν υπολογίζεται ο Τζιόλης καθώς μόλις προχθές έβγαλε το γύψο από το ραγισμένο χέρι του. Από την άλλη κανονικά θα αγωνιστεί ο Ντακαρέλας που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Σε αναμονή θα είμαστε πλέον για το αυριανό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να τα πάει καλά η ομάδα και να καταφέρει να επιστρέψει με το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό θα καθαρίσει το μυαλό όλων και καθώς ακολουθεί το ρεπό της ομάδας θα τους δώσει και μία γερή ανάσα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Αρέσει σε %d bloggers: