Φεβ
4

Εύκολο απόγευμα!

Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι άντρες μας το Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με αντίπαλο τον ΑΣ Κολινδρού. Το τελικό σκορ 28-83 το αποδεικνύει από μόνο του.

Το παιχνίδι φυσικά δεν αξίζει κριτικής, καθώς η εξέλιξή του ήταν τέτοια που είχε δώσει νικητή από πολύ νωρίς. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του κόουτς Σαραπτσή δεν μπήκαν στην διαδικασία να υποτιμήσουν το παιχνίδι ή τον αντίπαλο τους. Έβγαλαν στο παρκέ υψηλά επίπεδα ενέργειας και συγκέντρωσης και κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 3-29.

Ο κόουτς του Βαφύρα μας με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου έδωσε την ευκαιρία και χρόνο στους μικρούς της ομάδας. Και αυτοί μπήκαν με σκοπό να δείξουν πως αξίζουν περισσότερης προσοχής. Παίζοντας πολύ καλά και στα δύο μέρη του παρκέ, τελείωσαν το ημίχρονο χωρίς να δεχθούν πόντο στην άμυνα και με σκορ 3-48.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους μικρούς να έχουν και πάλι τον περισσότερο χρόνο, αλλά και τον κόουτς Σαραπτσή να δοκιμάζει διαφορά σχήματα. Φυσικά η άμυνα χαλάρωσε, αλλά με τα παιδιά του Κολινδρού να μην δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 28-83.

Διαιτητές: Χρυσάφης Β. – Κορμέντζας.

Δεκάλεπτα: 3-29, 3-48, 14-66, 28-83.

ΑΣ Κολινδρού (Μπιζάκης): Τσικούρας 5 (1), Μπιζάκης, Κοσταμπίτσης, Μανίκας 2, Ιωαννίδης 9, Μπλούσι 10 (2), Ταμπακάς 2.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής Χ 20, Αραμπατζής 9, Ευαγγελόπουλος 7 (1), Ναβροζίδης 8 (2), Μπατζάκης 16 (4), Κουμαντζιάς, Σιώκας 4, Βαρβούτης 13, Ντακαρέλας 4, Σκέντος, Παπακώστας 2, Καραμπατάκης.


Αρέσει σε %d bloggers: