Ιαν
9

Διακοπές Τέλος!

Τελικά το πιθανότερο είναι πως στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα ξαναμπούμε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Μετά από μία μακράς διάρκειας χρονική περίοδο διακοπών, είτε λόγω προγράμματος είτε λόγω ειδικών συνθηκών (στην προκειμένη περίπτωση καιρικές συνθήκες), φαίνεται πως τελικά τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι.

Και μάλιστα στο πρωτάθλημα των ανδρών ξεκινά ο δεύτερος γύρος από την δεύτερη αγωνιστική του, αφού η πρώτη που έπρεπε να διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου αναβλήθηκε. Και τι πρωτάθλημα θα είναι αυτό; Τι δεύτερο γύρο έχουμε να περιμένουμε; Θα είναι ένας γύρος γεμάτος τελικούς.

Η τετραπλή ισοβαθμία που έχει προκύψει μετά το τέλος του πρώτου γύρου (15 Δεκεμβρίου τελείωσε), έχει δώσει στην αναμονή για την επανέναρξη διαφορετικό ενδιαφέρον σε σχέση με άλλες χρονιές. Οι ομάδες έρχονται μετά από έναν μήνα που περιείχε τις γιορτές αλλά και τα παγωμένα από τον χιονιά κλειστά γυμναστήρια, για να ξεκινήσουν και πάλι να διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα των πλέι οφ αγώνα τον αγώνα. Και μάλιστα στην διαδικασία αυτή είναι σχεδόν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, αφού από τις θέσεις από 1 έως 8 η διαφορά είναι μόλις δύο νίκες.

Για τον Βαφύρα μας και τους άνδρες μας ο δεύτερος γύρος θα ξεκινούσε το προηγούμενο Σάββατο με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Σκύδρα. Η «Σοφία» όμως είχε άλλη άποψη. Έτσι θα ξεκινήσει το 2019 με αγώνα εντός έδρας και μάλιστα ντέρμπι κορυφής, αφού θα φιλοξενήσει το επόμενο Σάββατο στον Άγιο Σπυρίδωνα έναν από τους συγκατοίκους του στην κορυφή, τον ΑΟΚ Γουμένισσας.

Επανέναρξη θα υπάρξει και στα πρωταθλήματα των υποδομών. Οι έφηβοι θα φιλοξενήσουν την Κυριακή στις 12:00 την ΑΚΕΠ για το πρωτάθλημα εφήβων. Πιθανή αναβολή θα υπάρξει όμως στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του τουρνουά μίνι και τα παιδιά μας πιθανότατα θα παίξουν την τελευταία τους αγωνιστική με την ΑΓΕΠ την επόμενη εβδομάδα.

Όπως και να έχει, Θεού και καιρού θέλοντος,  όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ θα ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Η περίπτωση τυχόν αναβολής των αγώνων θα φέρει το πρωτάθλημα κυρίως των ανδρών σε δύσκολη θέση σχετικά με το καλαντάρι. Οι προβλέψεις όμως είναι θετικές προς το παρόν. Εμείς αυτό που έχουμε να περιμένουμε για το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-2019 έχει πέρα για πέρα φοβερό ενδιαφέρον.

Μαζί με όλα αυτά τα ενδιαφέροντα την δυναμική του επανεμφάνιση επιδιώκει να κάνει και το σάιτ της ομάδας μας vafiras.gr. Θα είναι και φέτος εδώ να σας ενημερώνει για ότι έχει σχέση κυρίως με την ομάδα μας, τα παιδιά των ακαδημιών μας που προχωρούν σε μεγαλύτερους συλλόγους και την εξέλιξή τους, αλλά και ότι άλλο ενδιαφέρον πιστεύουμε πως θα υπάρχει για εσάς τους αναγνώστες μας.


Αρέσει σε %d bloggers: