Μαρ
15

ΒΑΦΥΡΑΣ – ΑΘΛΟΣ αύριο στις 6:00 !!!

Στις 6:00 μμ θα γίνει αύριο (Σάββατο 16 Μαρτίου) το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Βαφύρα μας να θέλει οπωσδήποτε την νίκη ώστε να διατηρήσει την δεύτερη θέση που του δίνει το πλεονέκτημα έδρας.

Με νίκη βέβαια και συνδυασμό αποτελέσματος, μπορεί να κατακτήσει ακόμα και την πρώτη θέση.  Σε αντίθετο αποτέλεσμα η διατήρηση του πλεονεκτήματος εξαρτάται και πάλι από συνδυασμό αποτελέσματος όπως γράψαμε και χθες:

Έφτασε η τελευταία αγωνιστική ….και είναι δύσκολη .

Βέβαια τα σενάρια είναι το τελευταίο που υπάρχει (αν υπάρχει) σαν σκέψη στους κόλπους της ομάδας. Ο κόουτς Σαραπτσής σήμερα το μεσημέρι παραμονή του αγώνα έκανε δήλωση για το παιχνίδι και παράλληλα κάλεσε τους φίλους της ομάδας:

«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πως η τύχη και η πορεία της ομάδας κρέμεται μόνο από τα δικά μας χέρια, εξαρτάται από την δική μας ετοιμότητα. Δεν σκεφτόμαστε σενάρια. Στο νου μας έχουμε μόνο πως να κερδίζει η ομάδα κάθε αγώνα. Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο ακόμα τώρα είναι η υποστήριξη των φίλων μας. Τους χρειαζόμαστε να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε φέτος ως το τέλος. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής θα είναι μία πολύ δύσκολη διαδικασία, αλλά παράλληλα θα είναι η ομορφότερη και η συναρπαστικότερη περίοδος για όλους μας. Τους καλούμε να έρθουν όλοι στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα και να σταθούν δίπλα μας στην προσπάθεια μας, μαζί μας, στο σπίτι μας».


Αρέσει σε %d bloggers: