Μαΐ
3

Αύριο ο 2ος Τελικός!

Η 2η πράξη της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ θα λάβει μέρος αύριο το απόγευμα στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 6:00 μμ. Μετά την διακοπή του Πάσχα οι ομάδες της Κούπας και του Βαφύρα μας καλούνται να δώσουν τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα σε αυτή τη σειρά.

Στον πρώτο αγώνα που ο Βαφύρας μας κατάφερε να κερδίσει με 74-65 και να διατηρήσει το πλεονέκτημα της έδρας ανεξάρτητα από το αυριανό αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες δεν είχαν την καλύτερη δυνατή τους απόδοση. Σίγουρα η επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α΄ κατηγορία, λειτούργησε και για τις δύο με τέτοιο τρόπο ώστε πλέον η συγκέντρωση να μην είναι στα υψηλά στάνταρντ που μας συνήθισαν σε όλη την σεζόν. Παράλληλα η καταπόνηση σε μία αγωνιστική περίοδο που και για τις δύο έχει φτάσει χρονικά σε ασυνήθιστα μεγέθη, είναι λογικό να έχει φέρει τα δικά της σημάδια στο προσκήνιο.

Τα σημάδια αυτά βέβαια και τις καταπονήσεις, είχαν την ευκαιρία να τις ξεπεράσουν οι δύο ομάδες με την διακοπή αυτή. Ευελπιστούμε πως αύριο θα δούμε και από τις δύο ομάδες καλό μπάσκετ και όμορφο θέαμα και πως θα τιμήσουν τον τίτλο του παιχνιδιού, δηλαδή τον τελικό.

 


Αρέσει σε %d bloggers: