Ιούλ
13

Ανακοινώθηκε ο Λαγαμτζής στην πρώτη συνάντηση.

Η πρώτη άτυπη συνάντηση έγινε χθες το απογευματόβραδο στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Εκεί βρέθηκαν οι αθλητές που αναμένεται να στελεχώσουν την ομάδα των ανδρών μας για την νέα σεζόν και την προσπάθεια που θα κάνει στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Χαρακτηρήστικε άτυπη καθώς δεν πρόκειται για την έναρξη της προετοιμασίας. Στην συνάντηση αυτή εκτός από τους παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας, υπήρξαν και παίκτες που ενδιαφέρουν τον σύλλογο και με τον τρόπο αυτό έγινε μία επαφή τους με τους υπόλοιπους πιθανούς συμπαίκτες τους. Εκτός από τους παίκτες και τον κόουτς στην συνάντηση πήραν μέρος και μέλη της διοίκησης.

Στα πλαίσια αυτής της συνάντησης ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του Θεοφάνη Λαγαμτζή. Ο ταλαντούχος νεαρός  Κατερινιώτης forward είναι 18 χρονών, ύψους 1,97 και θα ενισχύσει φέτος την προσπάθεια του Βαφύρα μας. Έτσι η ομάδα ενισχύεται και σε ταλέντο αλλά και σε νιότη, που σε συνδυασμό με το υπόλοιπο ρόστερ και πολύ δουλειά περιμένουμε πως θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Σήμερα βγήκε και η ανακοίνωση από το Δ.Σ. του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Βαφύρα μας με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ του του ελπιδοφόρου και ταλαντούχου Θεοφάνη Λαγαμτζή. Τον καλωσορίζουμε γνωρίζοντας πως στην ομάδα μας θα βρει ότι χρειάζεται για να βελτιώσει και να αναδείξει το ταλέντο του και τα μπασκετικά του προσόντα».


Αρέσει σε %d bloggers: