Ιούλ
25

Αναζήτηση ή Στασιμότητα; Τι παίζει με Στεφάνου;

Έχουμε εδώ και αρκετές ημέρες να ακούσουμε κάποια ανακοίνωση σχετική με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, έχοντας ως φόντο την νέα σεζόν και την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ. Πρόκειται για περίοδο αναζήτησης ή περίοδο στασιμότητας;

Το σίγουρο είναι βάση όσων αναφέρει ο κόουτς Σαραπτσής πως χρειάζονται ακόμα δύο παίκτες για να στελεχωθεί το ρόστερ έτσι ακριβώς όπως θα επιθυμούσε:

» Αν με ρωτήσετε τι γίνετε με το ρόστερ της ομάδας θα σας πω πως μπορεί αυτή την στιγμή να φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί ετοιμοπόλεμοι παίκτες, όμως εγώ θέλω να βρω ακόμα δύο που θα μας γεμίσουν στις θέσεις ένα (1) και πέντε (5). Μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας με τα παιδιά που υπάρχουν ήδη. Αν όμως θέλουμε να πούμε πως κυνηγάμε σταθερότητα και ποιότητα στο παιχνίδι μας, αν θέλουμε να μπορούμε να ρίχνουμε μία ματιά και λίγο ψηλότερα τότε χρειαζόμαστε αυτούς τους δύο παίκτες».

Μάλιστα μέσα από την φαινομενική στασιμότητα, έχει ξεπηδήσει ένα γεγονός που έχει περάσει απαρατήρητο και δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης Στεφάνου που την σεζόν 2017-2018 είχε μπει στην ομάδα που ξαναχτιζόταν μετά την πτώση της από την Α΄ κατηγορία, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει την σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιστρέφει στην ενεργό δράση. Αυτή είναι στην ουσία η δεύτερη ενίσχυση εκ των έσω, μετά από αυτή του Γιώργου Στεφανίδη. Έτσι οι παίκτες που ενσωματώνονται στην νέα προσπάθεια της ομάδας φτάνουν τους πέντε.

Ναι αλλά ο κόουτς μιλάει ακόμα για ενίσχυση. Και πως να μην μιλήσει. Η νέα χρονιά θα είναι μία χρονιά χωρίς «κενά» στο πρόγραμμα. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Υψηλότερη κατηγορία, υψηλότερο επίπεδο, ικανότητα, γόητρο, άλλοι στόχοι, άλλοι αντίπαλοι. Το πρόγραμμα όπως και να έχει θα είναι σκληρό και οι απαιτήσεις υψηλές σε νοοτροπία, πνεύμα, δράση και αντίδραση.

Από το ΔΣ βγαίνει η πληροφορία πως έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον παίκτη που θα κλιθεί να καλύψει την ανάγκη στη θέση ένα (1). Αν αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί, αυτό που θα μείνει είναι το να καλυφθεί και η θέση πέντε (5). Και από ότι ακούγεται και για εκεί έχουν ξεκινήσει κινήσεις και επαφές. Η ομάδα έχει το περιθώριο μέχρι το Σεπτέμβριο να ολοκληρώσει τις κινήσεις της.  Κινήσεις που πλέον πρέπει να είναι ποιοτικές και πολύ μα πολύ επιλεκτικές. Άρα δεν είναι θέμα στασιμότητας, αλλά ποιοτικής αναζήτησης.


Αρέσει σε %d bloggers: