Νοέ
6

Έχασαν οι έφηβοι, κέρδισε το μίνι!

Εκτός από τους άνδρες μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αγωνίστηκαν και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής μας. Και οι έφηβοι, αλλά και τα παιδιά του μίνι είχαν αγώνες, οι μεν για το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, οι δε για το τουρνουά μίνι της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Θα ξεκινήσουμε με τους εφήβους που την Κυριακή το πρωί υποδέχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα τους εφήβους του Βατανιακού. Έχασαν τα παιδιά μας και μάλιστα έχασαν με ίσως την χειρότερη ως τώρα εμφάνισή τους. Από το ξεκίνημα ήταν εκτός παιχνιδιού και έπρεπε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να εμφανιστούν σε αυτό. Το παιχνίδι έληξε 29-60 υπέρ της ομάδας των φιλοξενουμένων καθώς τα παιδιά του Πλάτωνα Χοτοκουρίδη είχαν καταφέρει να πάρουν τεράστια διαφορά από το πρώτο ημίχρονο.

Τα παιδιά του μίνι από την άλλη κέρδισαν το Σάββατο το πρωί μέσα στην Κατερίνη το αντίστοιχο τμήμα της ΑΚΕΠ με σκορ 33-56. Τα παιδιά των δύο ομάδων κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια και στα δύο μέρη του γηπέδου και είδαμε πολύ καλές μονομαχίες αλλά και ομαδικές ενέργειες. Τα παιδιά του Βαφύρα μας ήταν αποτελεσματικότερα στο σκοράρισμα και έτσι ήρθε η νίκη με το μέρος τους.

Σίγουρα θα πρέπει να σταθούμε λίγο στην προσπάθεια των εφήβων μας. Ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν φέτος μία δύσκολη διαδρομή. Μία προσπάθεια που έχει γίνει δυσκολότερη με την απουσία του Χρήστου Σαραπτσή που είναι για τέταρτη εβδομάδα εκτός γηπέδου λόγω τραυματισμού. θυμίζουμε πως ο Χρήστος είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμπειρίες και εικόνες καθώς αγωνίζεται ήδη για τρίτη χρονιά και στην ανδρική ομάδα. Η απουσία του όμως θα πρέπει να γίνει ισχυρότερο κίνητρο για τα υπόλοιπα παιδιά μας, ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Αυτό λοιπόν είναι που περιμένουμε να δούμε από αυτούς. Εμείς θα είμαστε συνέχεια δίπλα τους.


Αρέσει σε %d bloggers: