Μαΐ
18

Έρχεται το Περιοδικό του Βαφύρα μας!

Ακόμα μία επιτυχία, αυτή τη φορά όχι αγωνιστική, είναι γεγονός για την ομάδα μας. Την Τρίτη 21 Μαΐου κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του περιοδικού του Βαφύρα μας! Έχοντας σαν γνώμονα πως δεν έχουν όλοι οι συμπολίτες μας την ίδια άνεση πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο internet γενικότερα, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την έκδοση περιοδικού με τα νέα των τμημάτων της ομάδας.

Σε πρώτη φάση η σκέψη (και αυτό θα ισχύσει) είναι το περιοδικό μας να βγαίνει σε τρία τεύχη ανά αγωνιστική σεζόν. Το πρώτο στην αρχή της (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο), το δεύτερο στα μέσα της (Δεκέμβριο-Ιανουάριο) και το τρίτο με την λήξη της (Μάιο-Ιούνιο). Απλά το πρώτο τεύχος του σε ένα πιο εορταστικό κλίμα, κυκλοφορεί τώρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Στόχος του θα είναι να μπορούν να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας (και όχι μόνο), για τα τεκταινόμενα και τους στόχους σε όλα τα τμήματα μας. Να γίνει ο Βαφύρας μας μέρος της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής μας και να τους φέρει πιο κοντά στην ομάδα. Θα διανέμεται δωρεάν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα, σχεδόν σε όλα τα κεντρικά σημεία και καταστήματα της περιοχής μας, αλλά και σε σημεία στην ευρύτερη περιοχή του νομού μας.

Θα ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο και να είναι μία ευχάριστη νότα για όλους μας μέσα στον σύλλογο, αλλά και για όσους αγαπούν ή θα αγαπήσουν, παρακολουθούν ή θα παρακολουθήσουν στο μέλλον την ομάδα μας. Σαν δείγμα θα παραθέσουμε την εισαγωγή του πρώτου τεύχους για να πάρετε μία γεύση …

 


Αρέσει σε %d bloggers: