Αυγ
21

Έγινε η Πρώτη … Ξεκινάμε και εμείς!!!

Την πρώτη της προπόνηση έκανε η ομάδα των ανδρών μας την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Στην επίσημη πρώτη αυτή μέρα για την νέα σεζόν το παρόν έδωσαν παλιοί αλλά και νέοι παίκτες, προπονητές μέλη του ΔΣ. Το κάδρο της εκκίνησης συμπλήρωναν πέντε αθλητές μας του παιδικού τμήματος που τους δίνεται φέτος η ευκαιρία από τον κόουτς Σαραπτσή να ξεκινήσουν να προπονούνται και με τους άνδρες. Φυσικά υπήρχαν και απουσίες, το σύνολο πέντε (ίσως και έξι). Όλοι οι παίκτες είχαν ενημερώσει για την απουσία τους προ ημερών.

Στους 16 αθλητές που πήραν μέρος στην προπόνηση, παρόντες από τους περσινούς πρωταγωνιστές ήταν οι Μπατζάκης, Γερομιχαλός, Σιώκας, Ντακαρέλας, Σκέντος, Παπακώστας και ο Νίκος Ευαγγελόπουλος που στο τέλος της προπόνησης μίλησε στο site μας για την νέα σεζόν και την νέα πρόκληση:

«Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μας. Μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και κάποιες προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι, αισίως ξεκινήσαμε με ευχάριστη διάθεση την προετοιμασία μας. Ανάμεσα σε φίλους πλέον και όχι απλά συναθλητές, μόνο ευχάριστα μπορεί να αισθάνεται κάποιος και έτοιμος για τις νέες προκλήσεις φέτος. Είμαστε μια ομάδα που έχει παραμείνει σταθερή και πίστη στον βασικό κορμό της και με τις καινούργιες προσθήκες, δείχνουμε πιο σίγουροι για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα στο ξεκίνημά μας, αφού επιστρέφουμε σε μια κατηγορία που θα έχει 6 ομάδες από το νόμο μας, γεγονός που αντικατοπτρίζει απόλυτα το υψηλό επίπεδο που έχει αυτός ο τόπος και την προσπάθεια που γίνεται από όσους συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα. Έτσι από ότι φαίνεται θα είναι ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλά «δυνατά» παιχνίδια που θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις και σε συνδυασμό ίσως, με τη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου να έχουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία σε όλους και πολλές νίκες σε εμάς…«

Μαζί με τους άνδρες ξεκινά και πάλι η δράση του site της ομάδας vafiras.gr. Θα είμαστε συνέχεια εδώ, όπως κάνουμε χρόνια τώρα. Θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη των τμημάτων μας, θα προβάλουμε προσπάθειες των αθλητών μας, των διοικούντων της ομάδας, αλλά και αυτών που θα στηρίξουν και θα υποστηρίξουν τις προσπάθειες αυτές.

Καλή σεζόν λοιπόν σε όλους μας!


Αρέσει σε %d bloggers: