Φτάσαμε Τις 30.000!!!

Αναρτήθηκε από 4 Δεκεμβρίου 2015 in ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ.

Πριν από σχεδόν 17 μήνες, η διοίκηση του συλλόγου του Βαφύρα μας και ποιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα τμήματα του μπάσκετ, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν μέσο που θα ενημερώνει το κοινό και όσους τα παρακολουθούν για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα. Έτσι αποφάσισαν την δημιουργία του site vafiras.gr.

papadopΤην εποχή εκείνη παίκτης της ομάδας μας ήταν και ο Νίκος Παπαδόπουλος που η επαγγελματική του ενασχόληση είναι η κατασκευή και συντήρηση διαδικτυακών τόπων. Ανέλαβε προσωπικά και εξολοκλήρου την δημιουργία του site της ομάδας μας και βέβαια ο σύλλογος τον ευχαριστεί γιατί μέχρι και σήμερα όλα τα  έκανε αφιλοκερδώς και συνεχίζει να το συντηρεί το site αφιλοκερδώς.

Η πρώτη εμφάνιση του site μας στο διαδίκτυο έγινε στις 16 Ιουλίου 2014. Μέσα σε αυτό όλο αυτό το χρονικό διάστημα (στις 16 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται οι 17 μήνες) γράφτηκαν όλα όσα είχαν σχέση με τα τμήματα μπάσκετ του Βαφύρα. Δεν έχει διαγραφεί τίποτα από την πρώτη ημέρα που λειτούργησε.

Πορεύεται λοιπόν το site μαζί με τα τμήματα. Και η πορεία αυτή φαίνεται να ενδιαφέρει τελικά περισσότερους και από όσους ίσως οι διοικούντες των τμημάτων υπολόγιζαν. Οι εμφανίσεις που έχουν καταγραφεί στους μετρητές μας, έχουν πλέον ξεπεράσει τις 30.000 (30.250 αυτή τη στιγμή) και κάνοντας μία διαίρεση (χονδρικά) γίνονται περίπου 1.800 εμφανίσεις τον μήνα. Και πρόκειται για ένα site που απλά ενημερώνει για το τι συμβαίνει στα τμήματα μπάσκετ ενός ερασιτεχνικού συλλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ομάδας για το ενδιαφέρον τους. Η δική σας διάθεση να ενημερώνεστε για την ομάδα μας είναι το κίνητρό μας για να συνεχίσουμε να γράφουμε για ότι συμβαίνει στην ομάδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αρέσει σε %d bloggers: